Rollatorwandelclub

Datum: eens per twee weken (even weken)

Hoe werkt het bij de rollatorwandelclub?

Iedereen kan meedoen bij de rollatorwandelclub. Eén keer per twee weken gaan we samen wandelen. Elkaar ontmoeten – een praatje maken – buiten zijn – in beweging zijn – afwisseling van het patroon. Je hoeft geen lid te worden. Het is vrij om mee te doen of niet. Zorg dat je op tijd bent, want we wachten op niemand als het tijd is om te vertrekken.

Wanneer en hoe laat?

We wandelen op woensdagen in de EVEN weken. Start op bij het Karspelhof, Hofstraat 19 in Beilenank) om 14.00 uur. We denken rond 15.30 uur bij dierenweide Stroomdal (parkeerplaats zwembad) te zijn en daar dan nog wat te drinken en buurten tot max 16.30 uur. We wandelen voorlopig om de veertien dagen.

Gezonde inspanning en genoeg momenten van rust

Er wandelen altijd een paar mensen mee die verstand van zaken hebben. Tussendoor doen we wat bewegingsspelletjes om niet alleen de benen maar ook de andere ledematen in conditie te houden. Wat de afstand en intensiteit betreft passen we ons aan aan wat de wandelaars willen en kunnen. Tijdens de wandeling zijn er voldoende momenten van rust en ontspanning.

Natje en droogje en wat ontspanning

Tussendoor zorgen we voor een gezond drankje en een snack. We gaan proberen tijdens de wandeling op bijzondere plekken in het dorp even stil te staan en te luisteren naar iemand die iets te vertellen heeft over een verbouwing, historisch pand, bijzondere gebeurtenis, enzovoort. Altijd leuk om weer eens iets nieuws te horen of te zien. We sluiten af met een gezamenlijk kopje koffie. Bij goed (droog) weer op het terras van dierenweide Stroomdal. Als dat niet lukt zoeken we elders onderdak.

Kosten

Als je meewandelt, betaal je €1,50 per keer voor de koffie en thee, cake en een gezonde snack. Per keer contant te betalen.