Beste Bob-sportlocatie van Drenthe

Alcoholconsumptie en verkeersdeelname gaan niet samen. Wil jouw sportlocatie nog meer werk maken van verantwoord alcoholbeleid en een goede invulling geven aan het Sport- & Preventieakkoord? Doe dan gratis mee aan de wedstrijd ‘Beste Bob-sportlocatie van Drenthe’ en win mooie prijzen!


De 25 beste Bob-sportlocaties winnen een speciaal Bob-pakket om de kantine helemaal mee in Bob-stijl in te richten. De 5 allerbeste sportlocaties krijgen daarnaast ook nog de Bob-bokaal, een vermelding op de Bob Facebook en Instagram-pagina, het bord ‘Beste Bob-sportlocatie’ en de inzet van het Bob-café op een sporttoernooi of sportdag.

Welke 5 sportclubs hebben dé Bob-sportlocatie van Drenthe?  
Als Bob-sportlocatie schenk je naast alcohol ook 0,0% producten en ben je op een goede manier bezig om je eigen clubleden en bezoekers de Bob boodschap mee te geven. Als sportlocatie ben je er immers medeverantwoordelijk voor dat eigen leden en bezoekers op een veilige manier thuiskomen. Wij zijn dan ook benieuwd welke aanpak jullie al hanteren om hier invulling aan te geven.  

Hoe gaat deze win-actie in zijn werk;

  • Beantwoord vóór 13 juni de vragen over jullie Bob-aanpak via onderstaande link. Op basis daarvan selecteren we de 25 locaties die het meest aandacht besteden aan verantwoord alcoholbeleid.
  • De winnende locaties krijgen daar in juni bericht over en bij de start van het seizoen medio augustus het Bob-sportpakket toegestuurd met het verzoek om daarmee de kantine in Bob-stijl in te richten.
  • Deze sportlocaties krijgen medio september op een onbekend moment een mystery guest op bezoek die een paar vragen stelt over het alcoholbeleid en bekijkt of het Bob-sportpakket zichtbaar is aangebracht in de sportkantine. Op basis daarvan volgt een eindscore.  
  • Op basis van deze eindscores maken we medio oktober de vijf beste Bob-sportlocaties van Drenthe bekend, die het bovengenoemde prijzenpakket winnen. Een mooie kans om positieve aandacht voor jouw sportlocatie te krijgen via de regionale media.

Wij kijken uit naar deelname van jouw sportlocatie om samen tot een nog beter alcoholbeleid te komen binnen de sportlocaties in Drenthe.

Je kunt de vragenlijst bereiken via onderstaande link:
Klik hier om direct deel te nemen