Maand van de Ontmoeting

De projectgroep ‘Eén tegen Eenzaamheid’’ is sinds 2019 actief in Midden-Drenthe. Wij zetten ons – samen met netwerkpartners – actief in voor het voorkomen en doorbreken van eenzaamheid in onze gemeente. Daarom organiseren we, net als vorig jaar, in oktober de Maand van de Ontmoeting.

Eenzaamheid is van alle leeftijden. Dus ook jongeren kunnen zich eenzaam voelen. Ontmoeten, contact hebben, meedoen, gezien en gehoord worden is belangrijk om eenzaamheid te voorkomen. Daarom willen wij ook jongeren en organisaties, die jeugdactiviteiten organiseren, uitdagen om mee te doen aan de Maand van de Ontmoeting. Organiseer jij een mooie activiteit voor jongeren of heb jij een goed idee? Doe mee!
Om de activiteiten een extra boost te geven, is er een extraatje. Je kunt een gemeentelijke bijdrage van maximaal € 175,- aanvragen.

Aanvragen gemeentelijke bijdrage
Wil jij ook in aanmerking komen voor de gemeentelijke bijdrage? Dan verzoeken we je om naast de informatie over de activiteit ook de aanvraag voor een financiële bijdrage in de laatste kolom (blz.2) in te vullen en mee te sturen. Aanvragen zonder begroting worden niet in behandeling genomen.

Doe mee en maak tijdens de Maand van de Ontmoeting extra ontmoetingen mogelijk. Want alleen samen maken we van deze bijzondere maand een succes!