Nomineer sporters uit Midden-Drenthe voor het Sportgala Drenthe

Op 6 maart Sportgala Drenthe in Schouwburg Ogterop in Meppel

Op 6 maart wordt in Schouwburg Ogterop in Meppel het Sportgala Drenthe gehouden. Hiervoor kunnen individuele sporters en sportploegen worden genomineerd die in 2022 iets bijzonders hebben gepresteerd. Kent u een team of sporter uit de gemeente Midden-Drenthe die hiervoor in aanmerking komt? Dan kun je dit doorgeven door te mailen naar contact@gezondinmiddendrenthe.nl.

Vier categorieën

Er zijn vier categorieën: sportman, sportvrouw, sportploeg en sporttalent. Wanneer je een individuele sporter of sportploeg voor wil dragen, dan vragen we je om bij de opgave te vermelden om welke prestaties het gaat. Uit de binnengekomen nominaties kiest een jury vervolgens de sporters die worden genomineerd voor het Sportgala Drenthe.

Opgave

Je hebt tot donderdag 9 februari de tijd om één of meerdere sporters of sportploegen voor te dragen. Dat kan door een mail te sturen naar het team Gezond in Midden-Drenthe via het mailadres contact@gezondinmiddendrenthe.nl. Op vrijdag 10 februari zal de jury de genomineerden voor het Drentse sportgala bekend maken.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je terecht bij Dylyp Dijkema, beleidsmedewerker sport & bewegen van de gemeente Midden-Drenthe d.dijkema@middendrenthe.nl.