Ontmoeten, verbinden en versterken

 

 Voeding 

Er zijn al veel verschillende mooie projecten en activiteiten uitgevoerd. Laat je hierdoor inspireren of deel jouw eigen succes met anderen. Wil je geïnspireerd worden door verhalen uit onze gemeente? Neem dan een kijkje hieronder.

Bij deze projecten hebben wij als Gezond in Midden-Drenthe verschillende rollen gehad. Soms zijn wij aanjager of brengen wij partijen met elkaar in contact. Wij denken mee, gaan in gesprek en geven nog net even dat extra zetje om aan de slag te gaan. Zo af en toe zijn wij zelf de organisator van projecten of activiteiten. Vraag jij je af of wij ook jou kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact op met het team.

Vers uit de tuin

Ben je een moestuinder en wil je oogst delen? Meld je aan, neem een foto van de groente of fruit die je wilt delen en post het op versuitdetuin.nl. Je kunt zelf bepalen of je het gratis weg geeft, er een klein bedrag voor wilt of dat je het wilt ruilen tegen iets anders. Als mensen interesse hebben, ontvang je een bericht in je mail. Op de oogst-pagina laten moestuinders weten boontjes, sla, courgette, apples etc. over te hebben. Via de contactknop laat je weten dat je interesse hebt. Even langsfietsen en je hebt die avond een gezonde maaltijd op je bord. 

Video afspelen

Team Gezond in Midden-Drenthe op visite bij de Veldhoeve in Orvelte (IVN). #VersInDeTuin