Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Beweegreis Festival

11 juli-13:00 - 18:00

Kom naar het Beweegreis Festival op 11 juli!
Op donderdag 11 juli van 13.00 tot 17.00 uur vindt het Beweegreis Festival plaats bij het sportpark Stadsbroek in Assen.

Dit festival is de afsluiting van De Beweegreis-opleiding welke zich richt op het in beweging brengen van de 35% mensen die wel wíl sporten maar daar niet toe komt omdat men drempels ervaart. Deze opleiding helpt professionals in sport, welzijn en zorg om beweegactiviteiten op te zetten en een netwerk te creëren waarin iedereen zich wél thuis voelt, elkaar kan ontmoeten, en kan werken aan een gezonde leefstijl.

Tijdens het festival presenteren deelnemers van de opleiding ‘De Beweegreis’ hun inspirerende resultaten, waaronder ook de resultaten van Vaart Welzijn en Assen Sportstad. Kom ook en ontdek hoe wij en andere professionals sport- en beweegactiviteiten hebben opgezet en leer van de succesverhalen!

Een ander hoogtepunt van het festival is de BouwBattle van Sport Drenthe. Hier presenteren drie bouwploegen van experts hun plannen voor het nieuwe Sport- en Beweegbeleid van 2025 tot 2028. Laat je inspireren door hun ideeën en zie hoe de toekomst van sport en bewegen in Drenthe vorm krijgt.

Daarnaast kun je kennismaken met tal van activiteiten en organisaties die een belangrijke rol spelen in de beweegreis van Drentse inwoners. Verken de mogelijkheden om anderen te ondersteunen in hun beweegambities en draag bij aan #eenlevenlangbewegen op de Beweegmarkt.

Wat kun je nog meer verwachten tijdens het Festival?

  • Beweegmarkt #eenlevenlangbewegen, met o.a:
  • Meedoen met Drenthe Beweegt Samen (bekend van RTV Drenthe)
  • Mee wandelen (gezond door de natuur) en meefietsen op de duofiets
  • Live muziek met DJ Marco YOLO, hapjes en drankjes
  • Netwerken met professionals en deelnemers

Kom langs, laat je informeren, inspireren en laat je stem horen!

Gegevens

Datum:
11 juli
Tijd:
13:00 - 18:00

Locatie

Sportpark Stadsbroek Assen
Stadsbroek 11C
Assen, Drenthe 9405 BK Nederland
+ Google Maps