Contact

Mailen of iemand spreken?

Neem contact op!

Heb je vragen over gezondheid, leeftijl, bewegen, samenwerking of subsidiemogelijkheden? Of wil je sparren en heb je een idee? Neem dan contact op.

Vul hieronder het formulier in

Ons team

Het team Gezond in Midden-Drenthe bestaat uit 5 beweeg- en leefstijladviseurs. Esther Vos, Luka Brouwer, Tessa Moonen, Wineke Holtrop en Dik Zantingh. Samen met de inwoners zetten wij ons in voor een gezonder Midden-Drenthe. Ieder teamlid werkt vanuit zijn eigen aandachtsgebied en expertise. Voor iedereen, jong en oud, een gezonde leefstijl, dat willen wij graag!

Heb je vragen, een leuk idee voor in jouw buurt, wil je advies over de aanpak of andere zaken of een activiteit organiseren in de buurt, stel ze ons. Dat kan via contact@gezondinmiddendrenthe.nl of benader ons persoonlijk.

Wat we doen

Gezamenlijk met inwoners en (vrijwilligers-) organisaties werken wij aan een gezonde leefomgeving. Hierbij focussen wij ons op bewegen, leefstijl en gezondheid waarbij de volgende 4 ambities leidend zijn:

  1. Iedereen hoort er bij en kan ook mee doen
  2. Overal is toegang tot gezond eten en drinken en is de omgeving rookvrij
  3. Alle verenigingen hebben de basis op orde en handelen toekomstgericht
  4. Kinderen zijn van jongs af aan vaardig in bewegen

Ontmoeten

Om het netwerk te vergroten en onze ambities te realiseren; willen wij met zoveel mogelijk mensen en organisaties in gesprek gaan, daarom staan wij open voor nieuwe samenwerkingen.

Verbinden

Wij verbinden verschillende partijen aan elkaar. Ons grote netwerk biedt vele mogelijkheden om mensen en organisaties aan elkaar te verbinden. Samen kom je namelijk veel verder!

Versterken

Ook streven wij erna om bestaande relaties te versterken en nieuwe mogelijkheden te bekijken, en dit kunnen wij niet alleen. Samen sta je sterker!