Ieder kind in zijn kracht aanbodkaart Midden-Drenthe

Ieder kind in zijn kracht! Dat willen wij in Midden-Drenthe! Hier vind jij het aanbod voor kinderen van 0 t/m 18 jaar binnen de gemeente Midden-Drenthe. Zo kun jij sneller en gemakkelijker een wens invullen of probleem oplossen bij of voor een kind(eren). Vaak is er meer mogelijk dan jij denkt!

Samen zijn wij verantwoordelijk dat ieder kind in zijn kracht staat en de (positieve) ervaringen meekrijgt zodat deze een geweldige jeugd ervaart. De basis voor een goed leven!

Waar heb jij vragen over?

Dit digitale overzicht is specifiek ontwikkeld om in de rugzak van mensen te stoppen die (dagelijks) werken met kinderen en jongeren. Hiermee is de verwachting dat zij in de praktijk bij vragen of wensen makkelijker en sneller komen tot het juiste antwoord. Middels deze weg proberen wij (lokale) verbindingen te stimuleren ten gunste van de jeugd! Vaak is er meer mogelijk dan jij denkt!

Ieder kind in zijn kracht! Dat willen wij in Midden-Drenthe. Hier vind jij de digitale aanbodkaart Midden-Drenthe voor kinderen van 0 t/m 18 jaar. Wij hebben per leeftijdscategorie een overzicht gemaakt van de mogelijkheden, kies hieronder.