Bijeenkomst “Het Nieuwe Fietsen”

Handige tips om veilig te blijven fietsen?
Doe mee aan de bijeenkomst Het Nieuwe Fietsen

Fietsen is heerlijk, gezond en ook nog eens gezellig. Logisch dus dat je zo lang mogelijk wilt blijven fietsen, ook als je een jaartje ouder wordt. Maar hoe ga je om met drukke fietspaden? Hoe fiets je veilig op een e-bike? En hoe blijf je vitaal op de fiets? Dit en nog veel meer komt aan bod tijdens ‘Het Nieuwe Fietsen’ van Veilig Verkeer Nederland (VVN). VVN organiseert Het Nieuwe Fietsen op donderdag 16 november 13.30 uur tot 16.00 uur in Dorpshuis Smilde Beukenlaan 1A, 9422 JE Smilde. Meld je nu aan!

Over de bijeenkomst Onder begeleiding van een ervaren trainer spreek je tijdens deze gezellige bijeenkomst samen met andere fietsers over allerlei situaties die je als fietser tegenkomt. Dit gebeurt aan de hand van stellingen, filmpjes, feiten en foto’s. Zo kun je ervaringen met elkaar delen en leuke routes en tips uitwisselen. Ook verkeersregels en informatie over hoe je vitaal blijft komen aan bod. Dit alles onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers.

De bijeenkomst duurt ongeveer twee uur en is volledig gratis! Het is binnen en er worden geen fietsvaardigheden geoefend.
Geef je op voor de bijeenkomst Het Nieuwe Fietsen!
✓ Gratis bijeenkomst
✓ Onder begeleiding van een professional
✓ Met koffie, thee en wat lekkers

Deze vindt plaats op: Donderdag 16 november 2023
Tijd: 13.30 uur tot 16.00 uur
Locatie: Beukenlaan 1A, 9422 JE Smilde