Uitnodiging Gezond Natuur Wandelen Westerbork

Natuur wandelen

15 februari van 16.00 - 17.00 uur

Wat is Gezond Natuur Wandelen?
Eind 2013 startte een aantal mensen de werkgroep ‘Gezond Natuur Wandelen’ Noord-Holland. De werkgroep begon met twee pilots voor ‘Gezond Natuur Wandelen’. Vrijwilligers werden geworven en opgeleid en vanaf september 2014 werd er wekelijks op zes plaatsen gewandeld.

Dit bleek direct zo’n succes dat eind 2014 de stichting ‘Gezond Natuur Wandelen Nederland’ is opgericht. Inmiddels lopen er meer dan 120 groepen, waaronder in Assen, Borger, Exloo, Smilde, Beilen en Zuidlaren. Het lange termijn doel is dat iedereen in Nederland elke week gratis kan deelnemen aan begeleide wandeling in de natuur van een uur in (de buurt van) de eigen woonplaats. Onderweg wordt kort een leuk natuurweetje verteld en na afloop is er gezamenlijk koffiedrinken. Op www.gezondnatuurwandelen.nl vind je meer info.

Samenwerking
Om zoveel mogelijk wandelaars én vrijwilligers in Westerbork te bereiken willen we graag met jullie nadenken hoe we de doelgroep en vrijwilligers het beste kunnen bereiken. Donderdag 15 februari 2024 organiseren we in Annie Londo aan de Beukenweg 30 in Westerbork van 16 tot 17 uur een gezamenlijke bijeenkomst om zoveel mogelijk partijen te informeren en enthousiast te maken! Heb je nu al vragen neem dan gerust contact op met Esther Vos op 06-25638165. Aanmelden via contact@gezondinmiddendrenthe.nl

Wij geloven dat we samen, ook in Westerbork, mooie resultaten kunnen bereiken!