Kinderen 5-12 jaar | gezondheid (voeding en verslaving)

Het is erg vervelend als je kind niet (goed) wil eten. Als je je hier zorgen om maakt, dan kun je advies vragen bij het consultatiebureau. Ook kun je jouw eigen huisarts om advies vragen.

Voor contact met het consultatiebureau, ga naar www.cjgmiddendrenthe.nl, onderaan de pagina rechts, staan de adressen en de openingstijden. Wil je telefonisch contact, bel naar: 0593 – 524136 (Centrum voor Jeugd en Gezin). 

Midden-Drenthe heeft drie locaties:

  • MFC, Nassaukade 4 – Beilen 
    Inloop op maandag 12:00-13:00
  • De Voorhof (kerk), Hoogeveenseweg 4 – Westerbork
    Geen inloopspreekuur
  • CB, Kerklaan 2a – Smilde
    Inloop op dinsdag 13:00-13:30

Wij leven in een tijd van mobiele telefoons, beeldschermen en een enorm aanbod van games. Heb je vragen over verslaving of wil je voorlichting, dan kun je contact opnemen met het Centrum voor Jeugd en Gezin. 

Meer informatie:

Antwoord niet gevonden?
Neem dan contact op!

Op deze pagina vind je verschillende hulpvragen op het gebied van gezondheid (voeding en verslaving) met betrekking tot kinderen van 5-12 jaar. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact op.

Overzicht trainingen en subsidies

Heb je antwoord op je vraag gekregen? Helpen deze vragen je verder of juist niet? Laat ons weten of je tips en/of advies voor ons hebt.

Ik heb ook een aanbod

Vind jij het ook belangrijk dat ieder kind in zijn kracht staat en zorgeloos kan opgroeien? Heb jij een aanbod of initiatief wat hieraan bijdraagt, dan kan je via onderstaande link dit kenbaar maken.

Afmelden

Klopt het aanbod niet meer, verloopt het project of initiatief of wil je hieraan niet meer meedoen. Maak dit dan kenbaar via onderstaande link. Dan zullen wij je verwijderen van de Ieder kind in zijn kracht kaart.