Kinderen 13-18 jaar | relaties en seksualiteit

Zijn er vragen of heb je hulp nodig, dan kun je contact opnemen met onderstaande organistaties. Zij bieden begeleiding, coaching, ondersteuning en voorlichting aan op het gebied van gendervraagstukken. Ook geven ze presentaties op locaties (zoals bijv. scholen) en verzorgen trainingen. 

Voor meer informatie en mogelijkheden, klik op het webadres:

Zijn er vragen of heb je hulp nodig bij het omgaan met een transgender ouder of kind, dan kun je contact opnemen met onderstaande organistaties. Zij bieden begeleiding, coaching, ondersteuning en voorlichting aan op het gebied van gendervraagstukken. Ook geven ze presentaties op locaties (zoals bijv. scholen) en verzorgen trainingen. 

Voor meer informatie en mogelijkheden, klik op het webadres:

Als een kind seksueel is misbruikt, kun je het kind helpen door te kiezen voor Psychodynamische Therapie.

Dit kan bij de volgende praktijk, op de website staan de contactgegevens:

Een scheiding is nooit leuk en voor een kind al helemaal niet. Als het kind daardoor tussen ouders komt te staan, kan je naar een (kinder)coach gaan. 

Dit wordt aangeboden door de volgende praktijk. Voor meer informatie en contactgegevens klik op het webadres. 

Antwoord niet gevonden?
Neem dan contact op!

Op deze pagina vind je verschillende hulpvragen op het gebied van relaties en seksualiteit met betrekking tot kinderen van 13-18 jaar. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact op.

Overzicht trainingen en subsidies

Heb je antwoord op je vraag gekregen? Helpen deze vragen je verder of juist niet? Laat ons weten of je tips en/of advies voor ons hebt.

Ik heb ook een aanbod

Vind jij het ook belangrijk dat ieder kind in zijn kracht staat en zorgeloos kan opgroeien? Heb jij een aanbod of initiatief wat hieraan bijdraagt, dan kan je via onderstaande link dit kenbaar maken.

Afmelden

Klopt het aanbod niet meer, verloopt het project of initiatief of wil je hieraan niet meer meedoen. Maak dit dan kenbaar via onderstaande link. Dan zullen wij je verwijderen van de Ieder kind in zijn kracht kaart.