Kinderen 13-18 jaar | taal en rekenen

Ja, je kunt contact zoeken met een logopedist. Zij bieden logopedische begeleiding aan bij problemen op het gebied van communicatie: spraak, taal, gehoor, afwijkend mondgedrag, communicatieproblemen door ASS, lezen/spellen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Ja, kunt je jouw kind helpen deze vaardigheden te verbeteren. Als je twijfelt over de fijn motorische vaardigheden zoals, pen of potlood vasthouden, knippen; dan kun je contact opnemen met een fysiotherapeut. Zij bieden hulp bij de ontwikkeling van fijn motorische vaardigheden zoals schrijven, tekenen, knippen, pincetgreep, maar ook veterstrikken, knopen dicht/open doen en andere dingen binnen de Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL).

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Je kunt contact zoeken met een logopedist. Zij bieden logopedische begeleiding bij problemen op het gebied van communicatie: spraak, taal, gehoor, afwijkend mondgedrag, communicatieproblemen door ASS, lezen/spellen. 

Voor meer informatie en advies kun je contact opnemen met:

Ja, een logopedist kan je verder helpen. Zij bieden logopedische begeleiding bij problemen op het gebied van communicatie: en dus ook spraak. 

Voor informatie en advies kun je contact opnemen met:

Er zijn contracten via de gemeente met verschillende behandelaars. Scholen hebben contacten met behandelaars en kunnen hierin adviseren. Naast de contracten via de gemeente zijn er zelfstandige behandelaars waar je ook terecht kunt. 

www.devuurtoorn.nl

We hebben voortgezet onderwijs in Beilen. Volta Beilen is een  samenwerking tussen het Dr. Nassau College en CS Vincent van Gogh die de krachten hebben gebundeld in een gebouw/school

Beilen

Antwoord niet gevonden?
Neem dan contact op!

Op deze pagina vind je verschillende hulpvragen op het gebied van taal en rekenen met betrekking tot kinderen van 13-18 jaar. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact op.

Overzicht trainingen en subsidies

Heb je antwoord op je vraag gekregen? Helpen deze vragen je verder of juist niet? Laat ons weten of je tips en/of advies voor ons hebt.

Ik heb ook een aanbod

Vind jij het ook belangrijk dat ieder kind in zijn kracht staat en zorgeloos kan opgroeien? Heb jij een aanbod of initiatief wat hieraan bijdraagt, dan kan je via onderstaande link dit kenbaar maken.

Afmelden

Klopt het aanbod niet meer, verloopt het project of initiatief of wil je hieraan niet meer meedoen. Maak dit dan kenbaar via onderstaande link. Dan zullen wij je verwijderen van de Ieder kind in zijn kracht kaart.