Kinderen 13-18 jaar | kunst, muziek en theater

Er zijn verschillende organisaties die klassikaal theater- of muzieklessen kunnen verzorgen. Voor meer informatie, klik op het webadres van de organisatie.

Er zijn verschillende organisaties die lessen geven. Voor meer informatie, klik op het webadres van de organisatie.

De jongerenwerker van Welzijnswerk kan je hierbij helpen. Kijk hier voor meer informatie.

In Midden-Drenthe zijn er coaches waar kinderen samen met andere kinderen creatief kunnen zijn.

Voor meer informatie, klik op het webadres van de praktijk. Hier staat een toelichting over de werkwijze en hoe je contact kunt leggen:

Voor verschillende openbare activiteiten zijn mogelijkheden om geld te krijgen. Bekijk ze hier en de bijbehorende voorwaarden. 

Er is een uitkering voor activiteiten, bedoeld om deel te kunnen nemen aan leuke activiteiten. Voorbeelden van deze activiteiten zijn: contributie voor een club, muziekles, lidmaatschap bibliotheek, leuke uitjes als het bezoeken van een concert, bioscoop, dierentuin of pretpark, schoolreisjes en werkweken van school

Kijk hier voor meer informatie of neem contact op met de Sociale Raadsvrouw van Midden-Drenthe: 0591-680 800

Ja, er zijn verschillende subisidiemogelijkheden. De voorwaarden verschillen per aanvraag, dus bekijk deze goed.

Met deze subsidieregeling wil de Provincie Drenthe een levendig, gevarieerd cultureel klimaat stimuleren en in stand houden. De regeling is bedoeld voor culturele projecten die een incidenteel karakter hebben en een groot publieksbereik. 

Klik hieronder voor meer informatie of voor rechtstreeks aanvragen

De provincie Drenthe heeft als doel de leefbaarheid te versterken door middel van cultuur, met name op plekken waar dit niet vanzelfsprekend is. Met deze subsidie worden initiatieven op het snijvlak van cultuur en maatschappij gestimuleerd. De afgelopen jaren zijn er in de provincie Drenthe veel projecten mogelijk gemaakt waarin cultuur en maatschappij samenkomen. Met culturele projecten kan aandacht gevraagd worden voor maatschappelijke thema’s en kunnen deelnemers meedoen aan de samenleving. Cultuur kan bijvoorbeeld worden ingezet om kwetsbare doelgroepen te betrekken en maatschappelijke problemen uit te lichten. Daarnaast kan de sociale cohesie in dorpen, buurten en wijken worden versterkt door initiatieven op het snijvlak van cultuur en maatschappij mogelijk te maken.

Antwoord niet gevonden?
Neem dan contact op!

Op deze pagina vind je verschillende hulpvragen op het gebied van kunst, muziek en theater met betrekking tot kinderen van 13-18 jaar. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact op.

Overzicht trainingen en subsidies

Heb je antwoord op je vraag gekregen? Helpen deze vragen je verder of juist niet? Laat ons weten of je tips en/of advies voor ons hebt.

Ik heb ook een aanbod

Vind jij het ook belangrijk dat ieder kind in zijn kracht staat en zorgeloos kan opgroeien? Heb jij een aanbod of initiatief wat hieraan bijdraagt, dan kan je via onderstaande link dit kenbaar maken.

Afmelden

Klopt het aanbod niet meer, verloopt het project of initiatief of wil je hieraan niet meer meedoen. Maak dit dan kenbaar via onderstaande link. Dan zullen wij je verwijderen van de Ieder kind in zijn kracht kaart.